perjantai 1. maaliskuuta 2013

Rodullistetut identiteetit

Suomalaisen vasemmiston matka kansainvälisiksi ( globaaleiksi ) hip-hop - tähdiksi on ottanut aimo askeleen eteenpäin. Vasemmistolaiset tutkijat, erityisesti itäsuomalaiset sellaiset, jotka ovat puuhastelleet rodullistettujen identiteettien parissa on vihdoin tunnustettu valtiollisella ( eli YK:n jälkeen ylimmällä mahdollisella ) tasolla omaksi rodukseen, jota voi sortaa ja jota myös raa'asti sorretaan.

Tutkijoiden rasistinen häirintä.

Kymiläiset eivät ota asiaan sinänsä kantaa, mutta luonnollisesti tervehtivät itäsuomalaisia lättäpäitä ja myös muiden yliopistojen vastaavia toivoen heidän rodulleen voimautumista kohti itsenäisen kansakunnan perustamista. (Itä)Pasila, olkaa hyvä: Illimanni taistelee!

11 kommenttia:

Matias F. kirjoitti...

Onko kyse savolaisesta vai karjalaisesta rodusta? Joskus kymmenen vuotta sitten kirjoitettiin Suomen hallitsevasta "Savon mafiasta", ja nykyäänkin rodullisesti savolaisia taitavat olla sellaiset pamput kuin Jyrki Katainen ja Olli Rehn. Voiko heitä silloin sortaa?
Ehkä kyse onkin siirtokarjalaisten sorrosta, raukkoja pakolaisia, joiden hassulle murteelle ja tavoille muualla Suomessa naureskeltiin. Länsi-Suomessa pidetään kuulemma edelleen tarkkaa kirjaa siitä, kenellä on manttaaliin pantua maata ja kuka on asutustilallinen (=siirtokarjalainen). Hyvä että tällaiseen epäkohtaan puututaan.
P.S. Todella häiritsevä tuo Sisäasianministeriön sivun banneri, jossa vaihtuu geneerinen hymyilevä nainen / tyttö. Tämä ministeriö vastaa Suomen sisäisestä turvallisuudesta, ja valitsevat mannekiinikseen jotakin mahdollisimman vaaratonta. On kuin suoraan Samuel Francisin anarko-tyrannian oppikirjasta: valtio valitsee olla täyttämättä perinteisiä tehtäviään, ja sen sijaan keskittyy lainkuuliaisten kansalaisten häiritsemiseen sosiaalitanttailulla.

IDA kirjoitti...

Ei se oikeastaan ole sisäministeriö, vaan Intermin, kuten se itse itseään haluaa kutsuttavankin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä elätte ihmeellisessä todellisuudessa.

IDA kirjoitti...

Jep. Siinä interministä saa vapaasti heittää herjaa. Se ei tietenkään ole sitä vasemmiston teoreettista todellisuutta, jossa interminin sana on jumalaista totuutta ja se on otettava vakavasti ja uskottava sellaisenaan. Siinä todellisuudessa Itä-Suomen yliopiston tutkijat todella ovat rotusorron kohteina ja ihmiset aivan oikeasti rodullistavat identiteettejä lähes työkseen.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko vähän vajaa? Tutkijoiden uhkaileminen on tutkijoiden uhkailemista eikä rasismia. Mitä yrität puolustella? Vai luuletko olevasi vitsikäs?
Ai niin. Te persut tosiaan elätte omassa kuplassanne.

Kumitonttu kirjoitti...

Minkäs takia Tomi kommentoi anonyymina täällä?

IDA kirjoitti...

En tiedä, mutta Interminin sivulla lukee, että tutkijoihin kohdistuu rasistista uhkailua. Tomin? väite, että Interminissä oltaisiin vajaita, on kyllä tutkinnan arvoista uhkailua.

Tomi kirjoitti...

Kumis, en koskaan kommentoi taalla IDA:n blogissa anonyymina. Ano-kommentoija en ole siis mina. Minulla ei ole mitaan syyta olla anonyymi, koska IDA ei sensuroi.

Olen aina pystynyt seisomaan mielipiteideni ja sanomisieni takana omalla nimellani. Toisin kuin sina Kumitonttu.

Tomi kirjoitti...

Hapea IDA, etta epailitkin minun kommentoivan anona. Olen sanonut omalla nimellani paljon pahempia asioita kuin anon kommentit. Miksi en uskaltaisi sanoa anon kommentiet kaltaisiakin?

IDA kirjoitti...

Kyllä voin sensuroida. Riippuu paljon omien juttujeni sisällöstä.

En oikeastaan epäillyt, en vain tiennyt. Anonyymi voi olla rasistisesti uhkaitu tutkijakin mikä selittäisi kiihtymyksen.

Tomi kirjoitti...

Tarkoitan, etta et sensuroi vain sen takia etta kirjoittaja olen mina.