perjantai 7. syyskuuta 2018

Insinöörityö


Taisi olla pitkän ja raskaan Euromaydayn aikoina, kun viimeksi olin enempi tekemisissä insinööritieteiden kanssa, ellei Tuomas Akvinolaista lasketa insinööriksi, kuten hyvinkin voisi. Hieno huomata insinöörien raittiustyön olevan vielä voimissaan.

Alko teetti ansan.

Tuen ilman muuta teekkareiden tavoitetta pitää Otaniemi puhtaan niistä ansoista, joita viinaa kauppaava valtiovalta asettaa. Toivon ja uskonkin, että moni noista arjen taistelijoista herää huomenna ikään kuin kuolleista uuteen päivään. Ja se on niille tietysti oikein, sillä kunkin pitää oma kuormansa kantaman.

Tärkeää on muistaa, että työtä ja taistelua seuraa paasto, jossa keskitytään oleelliseen. Viinaa kauppaava valtiovalta on vain mitätön lihallinen toimija, joka on helpostikin voitettavissa, mutta sen taustalla on henki, jota vastaan on taisteltava toisin ja ylevimmin asein.

Onnea ja menestystä kaikissa tapauksissa! Insinööri valmistaa tarvittaessa tislauslaitteet itsekin, mutta modernin kuluttajan on syytä tietää, että Kiinassa niitä myydään halvalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu,insinööri teoriassa voi tehdä mutta hitsari ne tekee. Tietoa on.

IDA kirjoitti...

Totta tuokin.