lauantai 26. huhtikuuta 2014

Erillisiä tapahtumia


Lähellä Parikkalaa on tien varressa jonkinlainen patsaspuisto. Patsaat ovat lievästi irvokkaita, mutta osin myös leppeän humoristisia. Yhtä kaikki hieno paikka, josta helposti ajaa ohi sitä lainkaan huomaamatta. Mukavampi se on kuitenkin huomata, kuin se huomio, että Helsinki-Vantaalta tullessa ensimmäiset poikkikadut ovat Veromies ja Virkamies.

Huomena kanonisoidaan kaksi paavia, Johannes XXIII ja Johannes Paavali II. Täysin aiheesta. Juhlallisuuksia on ehkä syytä seurata suorana Youtubesta, sillä vaikka olisi hedelmällisempää mennä Kouvolaan, jossa on yhtäaikaiset kaste, vahvistus ja avioliittoon siunaaminen, niin en sinne ikäväkseni pääse. Johannes XXIII ja myös Johannes Paavali II liittyvät vahvasti Vatiikanin II kirkolliskokoukseen. Iltse en kaiken lukemani perusteella ymmärrä ajattelua, jonka mukaan Vatikaani II olisi jonkinlainen kulminaatiopiste tai jakolinja ja, että olisi olemassa sitä edeltävä kirkko ja sen jälkeinen kirkko.

Kello 21:00:00 Suomen aikaa sitten erittäin tärkeä Athletic Club Bilbaon kotiottelu Sevillaa vastaan. Sevilla on 3 pistettä Athleticista jäljessä kamppaillen Athleticin kanssa neljännestä sijasta ja pääsystä suoraan ensi vuoden Pepsi Cola featuring Britney Spears - liigaan. Huomisen ottelun jälkeen sarjaa on jäljellä enää kolmen kierroksen verran ja huomena siis ratkeaa lähteekö Ahtletic niihin kuuden pisteen etumatkan turvin vai tasapisteissä Sevillan kanssa. Ottelua voisi alustavasti ajatellen ryhtyä pohjustamaan huomena kello 18:00:00 jälkeen.


Ei kommentteja: