maanantai 30. heinäkuuta 2012

Näillä mennäänAion huomenna allekirjoittaa ehdokassitoumuksen ja rupean ehdokkaaksi kunnallisvaaleissa.Käyn matalan profiilin kampanjan, jonka ydinkohdat on esitetty tuossa yllä olevassa laulussa aika ytimekkäästi. Syyskuusta eteenpäin tulen mobilisoimaan tämän blogin eräänlaiseksi propagandakoneistoiksi, jossa Maon alistamat kiinalaisarmeijat tulevat tekemään ilmaista työtä puolestani. En siis voi kuin voittaa.

5 kommenttia:

Pyrrhos kirjoitti...

Toivon menestystä vaaleissa. Blogisi perusteella vaikutat tolkun mieheltä. Ja sellaisia tarvitaan.

Valkea kirjoitti...

Oho, nyt tarvitaan hyvä graafinen nelikenttäsuunnitelma, jossa ei irvistetä. Kansahan heittää sinun kaltaisiasi miehiä tanssien läpi instituutioiden ja päädyt sitten pehmustettuun tuoliin istumaan. Pehmustetut huoneet ovat vain aloittelijoita varten. Kotikunnan hurmaavan valloittava valloitus on alkanut. Senaattori Markku saa valtuuston vihreät punastumaan ja muut poliittiset raakileet kypsymään.

Salainen kansanarmeija jää seuraamaan tilannetta ja heiluttelemaan iloista pientä punaista kirjaa.

IDA kirjoitti...

Kiitoksia Pyrrhos.

Valkea: Aion luottaa propagandassa siihen iloiseen, kiinalaiseen traktorikuskiin ;)

Kohti kunnallisvaaleja sarjasta voisi ehkä teettää julisteet ja pistää myyntiin. Syvällisesti kulttuurin asiallahan tässä ollaan :D

Vasarahammer kirjoitti...

Ei muuta kuin Karhulan torille tarjoamaan kahvia. En valitettavasti voi äänestää mutta tuen pyrkimyksiäsi vilpittömästi.

IDA kirjoitti...

Kiitoksia. Kaikki henkinen tuki on varmasti tarpeen. Huolimatta innokkaasta kommentoinnistani ja Kotkan PS:ssä touhuamisestani on politiikka minulle oikeastaan täysin vierasta aluetta.

Olen kerännyt 10 ääntä 100 metrin säteeltä ja mikäli onnistun keräämään 100 ääntä 10 kilometrin säteeltä, niin sillähän menisi jo läpi. Mikäli näin hassusti sattuisi, niin pyrkisin kaiketi tuomaan rauhallisuutta, tasapainoisuutta ja jopa tiettyä kompromissihalukkuutta ( tosin itse periaatteista tinkimättä ) ryhmän toimintaan. Mitään puheita en rupeaisi pitämään :D