maanantai 16. kesäkuuta 2014

Siteeratkaamme puheenjohtajaa!Liityin SMP:n jäseneksi maaliskuussa 1979. Tutustuin tuolloin Arto Hirvoseen, SMP:n legendaariseen kenttäpäällikköön.
Arto Hirvonen oli keskeisessä roolissa kun Urpo Leppäsestä tehtiin kansanedustaja toivottomalta näyttävästä alkutilanteesta keväällä 1979 Kymen vaalipiirissä.
Hyviä politiikan kenttämiehiä ei ole joka toisellakaan oksalla. Vaatii ronttia ja rohkeutta hakea ehdokkaita ja esittää asia oli kannatus sitten kaksi tai kaksikymmentä prosenttia.
Ujona espoolaispoikana opin SMP:ssä elämää, näin miten monella tavalla eletään ja tullaan toimeen.
Elämän isot perustotuudet eivät miksikään muutu. Samaa pätee politiikan perustotuuksiin.

Arto Hirvonen on ollut tekemässä montaa kansanedustajaa ja kunnanvaltuutettua. Tällä hetkellä Arto on Kotkan kaupunginvaltuustossa.
Minulla on luottomiehiä ja -naisia. Heille on yhteistä tinkimätön puolueen peruslinjan puolustaminen ja kannustava asenne.
Nuohoojamestari Hirvonen tekee puoluetyötä leipätyönsä ohella. Nämä artohirvoset ovat suuri voima Perussuomalaisten nousussa. Heistä ei kirjoiteta, eivätkä he kerjää kunniaa. Etulinjan miehet ovat usein hiljaisia miehiä. He eivät näitä plokeja kirjoittele. He tietävät, että ilman kenttätyötä plokeilla ei ole peltoa, jossa kasvaa.

2 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

Syrjäytetään IDA Soini puolueen johdosta, niin Perussuomalainen puolue tervehtyy paljon. Ehkäpä Hirvosillakin on sitten enemmän tilaa puolueessa.

IDA kirjoitti...

En ole enää perussuomalaisten jäsen, enkä syrjäyttele muutenkaan ketään.

Toivotan puolueelle hyvää jatkoa aktiivisessa jäsentensä ja kannattajiensa erottamisessa. Ja jos nyt järjellä on poliittisessa maailmassa mitään merkitystä, niin olisihan se oikeus ja kohtuus, että esimerkiksi KD olisi PS:ää suurempi puolue