perjantai 18. heinäkuuta 2008

Pilvee, pilvee


STT taitaa ensimmäistä kertaa uutisoida suoraan Belgian odotettavissa olevasta hajoamisesta.

Joku aika sitten Olli Rehn lausui suomalaisessa mediassa, kommentoidessaan Turkin aikomuksia kieltää maan suurimman puolueen toiminta, että missään tapauksessa ei ole eurooppalainen tapa kieltää puoluetta, joka vapailla vaaleilla on noussut valtaan ja kertoi seuraavansa huolestuneena Turkin tilannetta. Lausuntoa ei millään tavoin kyseenalaistettu suomalaisessa mediassa. Kuitenkin juuri komissaari Rehnin komission sijaintivaltiossa kiellettiin pari vuotta sitten maan suurimpiin kuulunut, demokraattisissa vaaleisssa kannuksensa hankkinut puolue Vlaams Blok. Kannatuslukujen valossa vertaillen tilanne oli suurinpiirtein sama, kuin jos Suomessa kiellettäisiin SDP, Kokoomus tai Keskusta. Rehnin luulisi olevan asiasta tietoinen, joten on uskottava, että suomalainen media ei ole, ja näin Olli Rehn voi sille lämpimikseen puhua mitä sylki hänen suuhunsa tuo.

Mutta mitäpä näistäkään. Luin pitkästä aikaa aamukahvilla Cosmo Hunkiksi kutsutun kuulun, vihaisen teinifilosofin tekstiä ja minuun iski vastustamaton halu syöksyä sekopäisenä rokkaamaan keskelle metsää. Sinne siis.

3 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Ei kannata teinifilosofeja lukea, lähtee vielä nautinto aamukaffesta jos alkaa verenpaine nousemaan :)

Jos ei mitään muuta niin ärsyttää se ainakin osaa. Lienee ihan tarkoituksellistakin, makselee nyt 30 vuoden takaisia kalavelkoja.

Ja niitä näyttää riittävän.

Vasarahammer kirjoitti...

Cosmo oli näköjään päivittänyt itsestään kertovaa tekstiä.

IDA kirjoitti...

Ehkä se suunnittelee taas jonkun heikomman kiusaamista. Se näyttää tuottavan hänelle jonkinlaista nautintoa.