tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäisaika

Vietin parhaani mukaan oikein kunnon paaston. Pari kertaa ajauduin löysäläisyyttäni tilanteeseen, jossa hetkipalvelusten viettäminen ajallaan oli mahdotonta. Luonnollisesti ruoskin itseni tästä ja pyrin ensi vuonna parempaan. Voisi kuitenkin ehkä sanoa, että eteenpäin on menty.

Kuulin paastoaikana ensimmäisen kerran sanonnan "eksyksissä kuin jesuiitta pyhällä viikolla", joten jännittävää nähdä tuleeko paavi Franciscuksen toivottavasti pitkän paaviuden aikana mitään liturgisia uudistuksia. Toivottavasti ei ainakaan sellaisia, jotka pakottaisivat polvileikkaukseen. Tosin osa genuflektiovaikeuksista oli aivan selvästi vain harjoituksen puutetta, mutta silti nopea polvistuminen jonossa tuottaa vaikeuksia.

Siihen tämä näyttää joka tapauksessa menevän, että italiaa on latinan lisäksi opittava. Ihan hyvä vaan. Englannin ylivalta rupeaakin jo kyllästyttämään.

Athleticin tilanne on vakaa 11 pistettä putoamisviivaan ja 11 pistettä eurokentille. 9 peliä jäljellä, eli 27 pistettä jaossa. Vaikka siis loppukausi on aika lailla pelailua, niin pankin voisi räjäyttää 14.4 kotiottelussa Real Madridia vastaan ja 28.4 kotiottelussa Barcelonaa vastaan.

Ei kommentteja: