tiistai 16. lokakuuta 2012

Aivot

Aivot kuuluvat ehdottomasti Kristuksen ruumiiseen. Ja tänä päivänä on jopa helpompi, kuin alkukirkon aikoina kyselijän keksiä missä ne aivot ovat. Horisontti on välittömästi oikeaan suuntaan, kun kääntää katseen pois Helsinkivantaaespoon kirkkovaltuustoista.

7 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Ei kai IDA ole vain ahdasmielinen?
Ei uskoisi persusta.

IDA kirjoitti...

Näissä asioissa olen. On vain yksi oikea mielipide :)

Kumitonttu kirjoitti...

... eikä siihen siksi voi soveltaa normaalin hyvän hallinnon käytäntöjä

Nämä ovat pelottavia lausahduksia. Jos joku ei järjestä omaa elämäänsä kuten melkolailla vasemmistoradikaalit johannakorhoset, näiden toiminta ei "ole hyvä(n hallintotavan mukainen)". Mieleeni oikein vieteriukon tavoin singahtaa kuva gruusialaisesta viiksivalusta, joka yritti tulla Kalliolle ja Cajanderille kertomaan, kuinka valtionhallinto tulee järjestää, jotta se noudattaa hyvää hallintotapaa.

Tomi kirjoitti...

Sinahan IDA et kuulu evankelis-luterilaiseen kirkkoon?
Miksi olet kiinnostunut ko. kirkon asioista?

IDA kirjoitti...

Sama kuin kumitontulla.

Pyhä, katolinen kirkko ei koskaan tule järjestäytymään hyvän hallintotavan mukaisesti ja siinä roikutaan - tai ainakin yritetään ;) - mukana loppuun asti.

IDA kirjoitti...

Tomi:

"Sinahan IDA et kuulu evankelis-luterilaiseen kirkkoon?
Miksi olet kiinnostunut ko. kirkon asioista?"

Tämä on aika vaikea kysymys. Periaatteessa minun ei pitäisikään ottaa kantaa näihin asioihin. Pyrin koko ajan vähentämään kannanottojani, mutta esimerkiksi tuolla Kotimaa24 - palstalla monet asiat ovat sellaisia, joissa aivan silmittömästi kommentoidaan myös katolista kirkkoa ja toisaalta itse olen käännynnäinen.

Matias F. kirjoitti...

Kyllähän Kristuksen ruumiissa on aivot, ja aivot sijaitsevat tunnetusti päässä. Mölyt pidetään mahassa.

Platonismi on eräänlainen lähtökohtainen filosofia kristinuskolle, ja Platonin opit demokratian arvosta ja päätösvallan oikeasta haltijasta ovat harvinaisen selviä.