lauantai 8. lokakuuta 2016

Mitä taas on tehtävä



Junes Lokka, Tuukka Kuru, Tiina Wiik, Paavo Tajukangas ja ilmeisesti muutama muu tuottava youtubeen erittäin pirteää Monokulttuuri FM - ohjelmaa. Jälkiherännäisenä olen kuunnellut ja katsellut niitä tallenteina, eikä minulla ole paljoakaan valittamista. Katolista- tai ortodoksista uskoa ei tuoda esiin, mikä laskee konservatiivisuuspisteitä, mutta missäpä niitä nykyään tuotaisiin, kysyn vaan.

Ohjelman tuottajat tuntuvat olevan todella aktiivisia useilla rintamilla. He siis tekevät ja toimivat. Itse laiskana jullina en ole mikään neuvomaan, mutta käyn tässä taas kerran läpi mitä noin yleisesti olisi tehtävä, jotta vaikutus olisi mahdollisimman tehokas ja rakentava.

Ensimmäiseksi, mikäli vaikuttaminen puoluepolitiikassa kiinnostaa, kannattaa lähteä persujen kunnallisvaaliehdokkaaksi. Muussa tapauksessa puoluepoliittinen toiminta johtaa parhaimmillaan muutamaan valtuustopaikkaan ensi keväänä, ja korkeintaan pariin eduskuntapaikkaan seuraavissa eduskuntavaaleissa. Uusien puolueiden perustaminen on siis minusta hukkaan heitettyä aikaa. Niiden tehokkain mahdollinen vaikutus olisi vaikutus yleiseen ilmapiiriin tai persujen pitäminen varpaillaan kovemman vaihtoehdon pelossa, mutta sen vaikutuksen voi saavuttaa muutenkin ja aikansa paremmin käyttäen. Eli siis jatkaen juuri sitä mitä ilmeisesti parhaillaan ollaan tekemässä: järjestämällä mielenosoituksia; pitämällä yhteyksiä ihmisiin eri puolilla maata; tekemällä ohjelmia; luomalla vaihtoehtomedioita; kirjoittamalla; ja muulla vastaavalla toiminnalla. Kunnallisvaaliehdokkuuskaan ei olisi noista pois, koska ainakaan pienemmissä kaupungeissa kunnallinen toiminta ei hirvittävästi aikaa vie vaikka sattuisi valtuustoon pääsemäänkin. Kunnallisvaaleissa menestyksen tärkein avain on ehdokkaiden määrä, joten piti persuista tai ei on heidän ( tai meidän :) ) ehdokkaakseen asettuminen paras tapa saada kansallismielisiä ihmisiä kuntien päättäviin elimiin.

Mutta kuten sanottu, ei puoluepolitiikkaan osallistuminen ole mikään ainoa tie. Riippumattomuudella on etunsa, koska silloin voi olla kriittinen kaikkiin suuntiin. Yllä mainittujen toimintamuotojen tulee olla kaikille avoimia puoluekannasta riippumatta myös silloin, kun järjestetään koordinoitua, yhteistä toimintaa. Pienten, ja suurtenkaan, näkemyserojen, joita niin sanotun skenen sisällä on, ei saisi antaa häiritä. Ei niitä pidä matonkaan alle lakaista, vaan muistaa kuinka reipas ja perusteltu kiistely piristää aina. Pitää kuitenkin muistaa mikä on se pragmaattinen, poliittinen tavoite, joka kaikilla kansallismielisillä on ja pitää yhtä sen tavoittamiseksi.

Noin äkkiä kirjoitettuna näillä kannattaisi siis mennä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pistätte Halla-ahon johtoon ja kannatus palaa - saatte myös uusia vereksiä voimia paikallistason ehdokkaiksi ja toimijoiksi. Tosin siinä taitaa mennä sitten mahdollisuus toimia hallituspuolueena, koska hysteria Jussista on aina vaan kova. Entä se Huhtasaari? Siinä voisi olla kompromissi. Porin Rautarouva! Porin Bismarck.

Siitä olen samaa mieltä että jos meillä maassa on persujen ohella vaaleissa 1-3 konservatiivista tai maahanmuuttokriittistä pikkuriikkistä "nationalisti"puoluetta joiden pyhä tarkoitus on sanoa totuus niin kuin se on, saavat vihreät ja demarit tässä maassa vallan kuin ilmaiseksi, ja he todella aikovat sitä käyttää. Suomesta tulee äärimmäinen globalistinen lepakkoluola.

Kokoomus tulee toimeen vasurivihreiden kanssa kanssa kyllä ja maamme köyhät ja syrjäytetyt saavat kliksutella xy-lehtensä sivuja avuttomina ja harhautettuina ilman toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Köyhyydestä ja näköalattomuudesta he saavat vielä rasisti-leiman rangaistukseksi ettei heitä koskettaisi pitkällä tikullakaan.

jk

IDA kirjoitti...

Itse en usko, että nyt kannattaa keskittyä tuohon johtoon, vaan nimenomaan siihen, että kunnallisvaaleissa selvittäisiin mahdollisimman vähin tappioin, ellei jopa saada voittoa. Siinä ehdokkaiden määrä on ratkaiseva ja kannattaa muistaa, että puolueen puheenjohtaja ei ohjaile kunnallista päätöksentekoa.

Kesällä on sitten puoluekokous, jossa puolueen jäsenet saavat äänestää. Se on vain yksi äänestys ja puolueen sisäinen. Itse toivoisin, että ensimmäistä kertaa oman jäsenyyteni aika pääsisi puheenjohtajasta aidosti äänestämään useamman vakavavasti otettavan ehdokkaan väliltä.

Perusjuttu kuitenkin on, että yksikään puolue ei yksin pelasta tätä maata, mutta hyvästä puolueesta voi siinä työssä olla yllättävänkin paljon apua.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdokkaita kyllä kyllä, mutta eihän niitä ääniä kerääviä ehdokkaita sinne listoille saa ellei puolue aja johtoaan myöten politiikkaa joka ääniä kerää. Itse olen ollut johtoon tyytyväinen, mutta kansasta iso osa on siirtynyt radikaalimmalle linjalle.

Osa lähti yhden soppalautasen hinnasta Rinteen demarimannekiineiksi, osalla persujen maahanmuuttolinjaus on liian soft. Ne laillisuutta kannattavien nationalistien retaleet (kuulunen joukkoon) jotka voisivat persuja uudelleen äänestää, tulee vetää houkutuksesta äänestää näitä pikkupuolueita joita nyt perustetaan joka notkossa ja niemelmässä. Se onnistuu ottamalla listoille myös radikaalia ainesta.

Ja vinkkinä, naisväeltä tulee ääniä kymmenin tuhansin lisää jos tuon Porin Rouva Bismarckin pistätte johtoon. Eli kyllä se keulakuvakin on mediassa tärkeä.
Itse nauttisin suuresti suomalaisten fem.lepakoiden ja heidän miespuolisten hännystelijöidensä reaktioista jos uusi puh.joht. olisi (kaunis) nainen, opettaja, konservatiivi, kristitty ja - persu... Vaalivoittohan siitä tulisi. Torjuntavoitto ainakin.

jk

QroquiusKad kirjoitti...

Jollain toisella foorumilla sanoisin Halla-ahon valitettavasti valjastaneen hevosensa viimeistään Jytkyvaalien 2011 edellä väärien vaunujen eteen.

Täällä sanon Perussuomalaisissa olevan sisällytettynä sen energian, jonka Suomi tarvitsee tästä sillasta noustakseen. Sen energian kolmena suurimpana tulppana ovat Soini, Soini ja Soini. Itsevaltias puheenjohtaja tietää kohonneensa nykyiseen asemaansa halla-aholaisten vetämillä äänillä, itse hän vetää sen sijaan vennamolaista linjaansa mitä teurajärvet peesaavat ehkä itsekään täysin ymmärtämättä miksi (vrt. joidenkin vuosien takainen marmesrobilaisuus?).

Ei millään pahalla, mutta toivoisin kaikkien kansallismielisten äänestävän seuraavissa kuntavaaleissa mahdollisimman suurissa määrin mitä tahansa muuta kansallismielistä puoluetta kunhan ei Perussuomalaisia. Tällä viestitettäisiin Jytkyn ja Jatkojytkyn luoneen kannatuksen olevan edelleen olemassa mutta sen valuvan muualle ellei linjaa aleta korjata pian.

Anonyymi kirjoitti...

Qroquius, noinhan se äänestäminen tuleekin menemään. Ja sen seurauksena hallituksessa lempiteemojasi "hoitavat" demarit, rkp, vihreät ja mahdollisesti jopa vasemmistoliitto, eli koko sateenkaari koossa taas joko kokoomuksen tai kepun johdolla. Ei tässä siis jää muuta mahd. kuin äänestää persuja.

Itse, muuten, olen (pekka)vennamolaisuudesta täysin samaa mieltä.

Persuissa on mukana monta sellaista tärkeillä paikoilla ja lisäksi piilodemareita pilvin pimein. Persut eivät tarvitse varttivasemmistolaisia populisteja vaan maailman ja Euroopan kehityksen suhteen tilannetajun omaavia rohkeita miehiä ja naisia. jk

QroquiusKad kirjoitti...

En ole vakuuttunut kuvaamani kaltaisen äänestyskäyttäytymisen seurauksista: kepudemarisekoomus saa massiivisen vaalivoiton jos kansallismieliset jättävät äänestämättä ajatellen ettei sillä voi mitään saavuttaa. Sen seuraukset ovat sitten välittömiä: kaupungin- ja kunnanvaltuustot punavihreityvät.

Minulla ei ole lapsia, mutta veljelläni on. Muslimimiesten holtiton maahanmuutto ei ole minulle mikään naurun asia.

Kuntavaalien mahdollisimman suuri äänestysprosentti yhdistettynä mahdollisimman suureen äänisaaliiseen kansallismielisille "kaikki muu -puolueille" olisi, toivoakseni olisi, viesti minkä Perussuomalaiset tarvitsisi lunastaakseen jatkossa paikkansa Suomen kansan ja valtakunnan tulevaisuuden puolustajana.

Sitä viestiä ei suunnata Soinille. Näin totisesti toivon: jos Soini saa johtaa puolueen seuraaviin eduskuntavaaleihin, se tietää varmaa rytinää takaisin pikkupuolueeksi. Se viesti on suunnattava Soinin seuraajalle.

Anonyymi kirjoitti...

Ok, Q, nyt ymmärrän logiikkasi, kuntavaaleissa varoitus, jotta persut korjaavat suuntansa seuraaviin eduskuntavaaleihin. Taitaa olla niin että seuraavaan hallitukseen persut eivät pääse millään ilveellä elleivät sitten nouse kahden suurimman joukkoon jollakin 20 prosentin kannatuksella. Kokoomus-liberaalit tekisivät käsittääkseni mieluummin yhteistyötä joidenkin muiden kanssa.
Mutta eikö parasra olisi että kannattamasi V A R O I T U S annettaisiin jo kuntavaaleissa äänestämällä persujen sisäpuolella niitä ei-vennamolaisia?

Mitä esiin tuomiisi demografisiin kehityskuluihin tulee niin ne ovat todella ikäviä etnisten eurooppalaisten kannalta. Eurooppalaisten miinusmerkkinnen lisääntyminen (alle 2) ja tulijoiden kasvava määrä kumuloituu todella nopeasti ja hups, se mitä pidettiin hullujen horinana, "väestönvaihtuminen", on jo pian se todennäköisin matemaattinen vaihtoehto. Jos etninen eurooppalainen mies ja nainen eivät lisäänny ja sen lisäksi avaavat ovet kansainvaelluksille niin mikään kansallinen tai kansallismielinen rintama ei voi tilannetta pelastaa. Nykyinen Eurooppa on kulttuurisessa impotenttiuden tilassa ellei korjausliike nouse jostakin alitajunnasta.
Itse kannatan vain laillisia keinoja. Silloin se korjausliikkeen tarvitsee olla parlamentaarinen.
Jos kansalta tosiaan ei parlamentaariselle korjausliikkeelle löydy kuin max. 20 prossan kannatus niin kai tämä elämäntapa sitten ansaitseekin loppua, täällä.
Veljesi lapsille voi olla hyvä arvokas tulevaisuus Itä-Aaasiassa, Australiassa. Sinne mm. Saksasta ns. "white flight" on jo käynnistynyt. Tarvitaan vain hyvä koulutus ja lentolippu pois. Tästä tulen keskustelemaan omienkin lasten kanssa jos kehitys jatkuu samanlaisena tai tästä vielä kiihtyy.
Tosin toivoa pitää vielä pitää yllä. Mm. EU:n hajoaminen talouskaaoksessa voisi muuttaa tilannetta vielä radikaalisti.
jk

IDA kirjoitti...

Kannatta nyt ainakin katsoa missä kunnissa on muita kansallismielisiä puolueita joita äänestää.

Soini ei pyri lainkaan määräämään siitä mitä kunnanallisesti äänestetään esimerkiksi vastaanottokeskusten perustamisesta tai niiden paikkamääristä. Kunnanvaltuustot taas eivät vaikuta Saksan tai Unkarin politiikkaan sitä tai tätä. Itse edelleen väittäisin, että paras mahdollisuus saada paljon kansallismielisiä ehdokkaita läpi olisi sellaisten tuleminen sankoin joukoin persujen listoille. En tiedä mikä on puolueen linja sitoutumattomien ehdokkaiden suhteen, mutta itse ainakin suosisin sitä, että sitoutumattomia hyväksyttäisiin ehdokkaiksi. Listat eivät kuitenkaan tule täyteen missään.

Mikäli taas pitää kunnallisvaaleja turhina ja tähtää suoraan eduskuntaan, niin se on todella vaikea tie. Ehdokaitakin pitäisi olla joka piirissä.

Anonyymi kirjoitti...

Tere.
Kieltämättä Soini on monitahoinen persoona, hänestä joko pidetään tai inhotaan syvästi. Kaikissa meissä on puutteemme, niin minussa kuin Soinissa, vaan kaikilla meillä on ainakin vielä mielipiteenvapaus, ja vapaus sanoa mielipiteemme ääneen, ainakin toistaiseksi.
Moni mollaa Perussuomalaisia etteivät he ole pitäneet vaalilupauksiaan, mutta unohtaa samalla sen, että suurin syy kompromisseihin ovat äänestäjät itse. Kaikissa poliittisissa järjestelmissä ehdoton valta tarvitsee ehdottoman enemmistön, eli jos olisitte äänestäneet tarpeeksi persujen ehdokkaita eduskuntaan ja heillä olisi enemmistö, niin silloin voisi syyttävä sormi sinnepäin osoittaa.
Kuntapolitiikassa on samoin kuin valtakunnassakin, ei siellä yksin pärjätä, mutta tekemällä yhteistyötä yli puoluerajojen saadaan tuloksia aikaiseksi.
Arvelee Huru-ukko